گروه اقتصادی: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از حذف تن ماهی از سفره اقشار متوسط و ضعیف در پی حذف ارز دولتی برای این محصول و افزایش ۶۰ درصدی قیمت رب گوجه فرنگی به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه به ویژه افزایش بیش از ۱۰۰۰ تومانی قیمت گوجه فرنگی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این افزایش قیمت بیشتر نشود، ...
گروه اقتصادی:نایب رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف تهران از افزایش قابل توجه قیمت رب به دلیل صادرات بی موقع گوجه فرنگی خبرداد.حسین مصطفی زاده، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف تهران گفت: قیمت یک قوطی رب گوجه فرنگی از ابتدای سال تا امروز حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است. بی آبی و خشکسالی و سرمازدگی ...
گروه اقتصادی: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به افزایش 60 درصدی قیمت رب گوجه فرنگی، گفت: علاوه بر افزایش قیمت مواد مصرفی کاهش کیفیت گوجه فرنگی به علت کم آبی و گرما نیز باعث افزایش هزینه تولید رب گوجه فرنگی شده است.
بررسی قیمت رب گوجه فرنگی ۸۰۰ گرمی نشان می دهد که قیمت این محصول خوراکی ...
گروه اقتصادی: دبیر سندیکای صنایع کنسرو گفت: پیش بینی میشود به رغم افزایش تولید گوجه فرنگی در پی بارشهای مناسب، قیمت رب با افزایش ۶ تا ۷ درصد به دلیل بالا رفتن هزینه تمام روبه رو شود.